Iniciem els treballs del Grup Motor.

7 de maig 2018

El dimecres 2 de maig vam fer la sessió formativa introductòria per al Grup Motor. Aquesta sessió la van impartir membres de La Dula (empresa especialitzada en participació) i A Peu de Carrer (empresa especialitzada en arquitectura comunitària i amb perspectiva de gènere ).

El Gup Motor està format per membres representants de tots els grups que formen la comunitat escolar (professorat, famílies, equip directiu, monitores de menjador i activitats extraescolars, i alumnat), i serà qui  es coordine amb tots aquests grups i forme part activa i impulsora del procés participatiu que estem engegant.

A la sessió, vam aprendre a conèixer els diferents nivells que hi ha alhora de plantejar-se la transformació del pati, vam compartir la concepció que tenim d’educació, i vam conèixer tècniques variades per arreplegar les opinions i necessitats de l’alumnat.  Amb una hora no hi hagué prou!!, ens vam quedar amb ganes de més!

A l’espera de la propera reunió (en la que ja participaran representants de l’alumnat de cinquè curs!!), a la secció d’enllaços i material podreu ampliar la mirada vers aquest tipus de processos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *