Realitzada la xerrada “el pati escolar des d’una perspectiva de gènere”

El divendres 11 de maig va tindre lloc a la biblioteca la xerrada: “El pati escolar des d’una perspectiva de gènere: anàlisi del CEIP Pare Català”, impartida per Anna Gil-Mascarell, investigadora i graduada en magisteri d’educació primària i especialitzada en investigació en didàctiques especifiques, a més de que és treballadora de la nostra escola en el sector del monitoratge del menjador, així que també és una gran coneixedora de la realitat del pati!!.

Anna Gil-Mascarell ens va explicar la seua investigació, que versa sobre la coeducació i l’anàlisi del pati com a lloc no neutral al gènere. Va ser una vesprada molt interessant on ens va facilitat dades sobre la realitat del nostre pati i de cóm els nostres fills i filles es relacionen en el mateix. Vam prendre consciència de les desigualtats existents, i vam resoldre dubtes entorn al procés en el que ens trobem dins d’aquest ambiciós projecte.

Anna Gil-Mascarell forma part del Grup Motor, així que dóna gust tindre membres formades i especialitzades en el tema que ens ocupa!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *