Realitzada la jornada oberta participativa

Dissabte 26 de juny va tenir lloc la jornada participativa dinamitzada per La Dula. Van participar al voltant de trenta famílies i va transcorre en un ambient tranquil i de respecte a la diversitat d’opinions.

Es van fer dos grups de treball per pensar dues zones del pati dividides per les pistes esportives, per una banda, i la part del sorral i part de darrere, per l’altra.

La primera part de la jornada, va consistir en la devolució de la informació recollida fins el moment a través de les observacions del pati per part de mestres i monitoratge, el diagnòstic de cinquè, i les enquestes lliurades per part de les famílies que no van poder assistir a la jornada. També es van detectar les debilitats i fortaleses que presenta cada zona.

La segona part va consistir en la posada en comú de propostes de millora i, per concloure, cada grup de treball va presentar les propostes que havien estat elaborant durant el matí derivant en una reflexió conjunta sobre el pati com espai educatiu, on garantir la igualtat d’oportunitats i la diversitat d’usos i experiències vinculades al joc i l’esport.

Amb tota aquesta informació recollida el Grup Motor haurà de treballar en aterrar estes idees i convertir-les en oportunitat, analitzant la viabilitat de les mateixes i organitzant les properes jornades de treball per transformar i millorar el nostre pati!!!

Quines ganes…tat?

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *